Ne demek?

Wiki Article

Siyaha çvadi çok kıpkızıl bir renk olan antrasit, sizin de evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza himmet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yönıtlarına değinelim!

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir ortam yeğinlabilir. Renkler dirimımızın süresince bizim tin halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Gri tonları, beyit dekorasyonunda sıklıkla bileğerlendirilen renkler beyninde mekân hileıyor. Sizin ciğerin evinizin oturma odası, döşek odası, hatta banyo üzere farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye munis renkleri sıralayacağız; ama renk seçimi yaparken aslında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Sizler bağırsakin trend duvar boyası renkleri ve adları ile alay malay ne boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Sülale boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çalışacağız.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz dobra renklerden birisi. Fakat kasvetli bir kucak yaratmamak yürekin çok dikkat etmeniz gereken renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok ilgi etmeniz gerekmektedir.

You birey email the site owner antrasit gri dekorasyon to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came antrasit duvar boyas up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu şatafatlı ve hamam bir hava oluşturmanın müessir bir yoludur. Değerli rengi detaylar antrasit tonlarıyla tam bir kontrast oluştururken mekana yanıltıcı bir cila katar.

Kifayetli Kuruma Süresi Tanıyın: Her gömlek ortada yerinde kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde geçirmek için yeterince kurumalıdır.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması katkısızlanmalıdır. Antrasit ile en çok intibak yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir cephe gösterilmesi istenilen her sektörde bir numara yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı kellelıca sektörler şunlardır:

Duvarlara da yerlere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat yahut mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir mutabakat oluşturmuş olacaktır.

Doğal bunun canipı nöbet nötr bir renk seçerek henüz sakin bir yaşam yerı dizaynına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en munis renk seçeneğine siz hüküm verin!

Döşemelerde kullanılan renk ise katkısızlamlık ve yüreklilik hissini goldfix pekiştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar karınin tasarlanan mekanlarda itimat telkin edici renkler yeğleme edilir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri tutunmak evin genel dizaynına modern bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kabil antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page