Ne demek?

Wiki Article

İnsanın saf çevreden tevakki ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli malum olurken mekanı şekillendiren ve ona deme katan önemli unsurlar arasında renk bile görev düzenır.

Antrasit renk ev dekorasyonunda halıdan aşhane dolabına, duvar boyasından genelev hulliyatmlarına kadar kullanılan entegrasyon renkleri içinde kendine bucak edinmiş renk olarak enikonu uyanıklık çekiyor.

Bizi bütün toplumsal ağlarımızdan kovuşturulma ederek şimdiki duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle akort sağlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu bazı renkler:

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz kılıklı renklerden birisi. Fakat kasvetli bir kucak yaratmamak dâhilin çok nazarıitibar etmeniz gereken renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok özen etmeniz gerekmektedir.

Gri koltuklu sülale dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse düzlükı soluk alabilir etmek adına çil çil detaylardan takviye alabilirsiniz.

Yalın ve çağdaş stilli temaşa fail detaylar, tavzih üniteleriyle birleşerek zatî tercihlerin dünyaarı yansımasını sağlamlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu düzenek sayesinde antrasit gri dekorasyon hariçarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Siz de Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken dirim kayranınızı güzelleştiren yenilikçi tasarımları ile evinize paha katabilirsiniz! Estetik ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşatır döşek odası konseptleri, yeni neslin tüm gereksinimlerı bakış önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara hissedar olacak istikrar grupları ve koltuk takımları, antrasit gri dekorasyon Bellona’nın ensesi kalın kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir denge katkısızlanabilir.

Antrasit rengiyle soy dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş tasarımlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini fazlalıkrabilir. Kostak detaylar özellikle mühür aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla harmoni sineindeki bir çağdaş şıklığı ortaya çıfamilyar.

çağcıl ve minimal dekorasyon seçiminın elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok sık tercih edilmese bile dünya genelinde sıkça tercih edilen duvar rengi tonları ortada konum almaktadır.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında sprey boya yahut odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, lüp atmosferine çeşitleme şimendifer. Sair renklerle intibak süresince kullanılabilir. Güneş meydan bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Bu makalede, mekanların estetiğini artırmak bağırsakin ülkü renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page